Monday, August 5, 2013

ikkunamaalukset / glass paintings

Jääkaapin syövereistä löytyi vanha viili. Maalasimme sillä koukeroita tylsän verannan ikkunoihin. Jostain askartelupalstalta olin tämän vinkin joskus netistä löytänyt. Hyvin toimii. Ei haise. Peseytyy helposti.
Veranta muuttui heti kotoisammaksi. Tykkäämme.

I found this a bit too old sour milk thingy (viili, that doesn´t really translate well into english, or does someone know better?) in our refridgerator. It worked perfectly as a glass paint: doesn´t smell, washes out easely and looks so so nice. This verandah is just so boring and pedant and very unlike us. Now it looks much better. We like.


14 comments:

 1. Voi että! Elätte niin kekseliästä elämää, ihailen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei me aina luoda ja olla viehättävän boheemeja. Joskus maataan sohvalla ja valitetaan. Tai ollaan muuten vaan tylsimyksiä. Mutta aikansa kutakin ;)

   Delete
 2. Minäkin tykkään! MIelettömän hieno idea ja lopputulos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan ihmettelen miksen tehnyt tätä jo aikaisemmin! Veranta on ihan eri nyt! ja mielikin keveni!

   Delete
 3. Replies
  1. Mistä lie netin syövereistä joskus löysin idean. Olikin kivaa! Ja hämmästyttävän helppoa.

   Delete
 4. kaunista! joitakuita ei selkeästi helle paina:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä kuumempi, sitä parempi. Palelen niin naurettavan herkästi nykyään, että helle ei tosiaan haittaa yhtään.

   Delete
 5. Mä muistan, että näin tällaisia eka kertaa silloin, kun eka kertaa kävin selaisessa blogissa kuin Himalainen. Se tais vaan olla piimää. Hienoa!

  ReplyDelete
 6. Kaunista!

  (Ja sulla näkyy olevan tuoksupelargoneja? Minkä tuoksusia sulla on? Mulla on sitruunan ja appelsiinin tuoksuiset ja sit sellanen Dr. Westerlund josta en oikein tiiä miltä se tuoksuu. Kummalliselta ehkä.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi mulla oli ennen viisi erilaista, mutta yhdessä muutossa ja yhden allergisen perheenjäsenen takia ne sitten saivat toisen asuinsijan. Yksi oli sellanen ihana kardemumman tuoksuinen.... oi oi.
   Nämä ovat ihan perustuoksuja, sitruuna ja ööö, oisko sitten se appelsiini. (menee kokeilemaan). Ok, sanoisin että sitruuna ja hyttysmyrkky :)

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Kardemumman tuoksuinen! Voi kun sääli että jouduit luopumaan niistä.
   Sen vuoksi vaan kysyin että olis voitu tehdä pistokasvaihtarit...:) Mut meillä taitaa olla sit aika samantuoksusia. (Dr. Westerlund taitaa olla myös tuollanen hyttysmyrkkytapaus...:)

   Delete