Tuesday, October 22, 2013

perus / basic
Ulkona on pakkasta. Neuloin lapselle pipon alpakanvillasta. Pehmeintä ikinä! Oi alpakat, kiitos!

Lapsi valitsi vaatteensa itse, koska äiti häipyy kukonlaulun aikaan joogasalille, ja jättää perheensä pukeutumaan sekä ryömimään kouluihinsa ja töihinsä itsenäisesti. Isoäidinneliöpaita on virkattu jämälangoista16 vuotta sitten isosiskolle, joka tuolloin oli pieni. Paita on värikäs on edelleen, sisko kasvanut vähän isommaksi.

Oh alpacas, thank you for the softest ever wool! It´s freezing outside, and the basic alpacawool hat is truly the best thing now. I finished the hat just before the winter came.
She chose a colourful outfit today, because her mom is busy doing yoga in the early hours of the day, and this leads to very unrestricted outfit choices among the youngest familymembers. I crocheted the shirt 16 years ago for her sister. The shirt is still colourful, and the sister has grown bigger.

7 comments:

 1. Hauskin piponkuvauskulma takuulla!

  Yhdyn kiitokseen alpakoille. Pehmeä ja lämmin kiitos.

  ReplyDelete
 2. Tiedätkö, ikävöin sinua yöllä. Näin unta, jossa olit ja sitten valvoin miettien, että pitäisi kyllä taas tavata:)
  Pipo on ihana, alpakatkin. Ja tytön tyyli myös. Minä, joka oli aika nihilisti antamaan lapseni itse valita vaatteet päällensä pienempänä, annan nyt sen tehdä kernaasti ja välillä sieltä tulee aika jänniäkin ideoita, välillä taas kaikkea on too much, jolloan saatan sen sanoakin, mutta muistan kehua kovasti kun hän keksii kivoja yhdistelmiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan varmasti pitäisi tavata! Kohtalon sormi! Unia täytyy totella.

   Delete
 3. lumetta yhtyy lumisen mielipiteeseen ;)

  ReplyDelete