Thursday, October 10, 2013


Sanoin ystävälle: " Ihan kun vaan siivois ja siivois ja siivois, ja laittais ruokaa, ja silti kaikki on sotkussa koko ajan ja kellään ei oo mitään syötävää...".  Ja sitten päätin etten siivoa ja siivoa ja siivoa ja lapsetkin alkoivat sopivasti oksentaa, niin ettei ruokaakaan juuri tarvitse laittaa tänään.

Ehkä se on nyt vaan tämä pimeydellinen vuodenaika. Ehkä ajatusten täytyy vähän kasaantua, kuin tavaroiden entiselle ruokapöydälle, ja sitten ne sieltä iloisina joskus kuorituvat lentelemään oikeille paikoilleen. Tavarat ja ajatukset.

Huomioita:
-Joskus tärkeä asia voi näyttää muille niin roskalta, että siihen pitää laittaa lappu. "TÄRKEÄ".
-Niittyleinikit säilyttävät keltaisuutensa kuivuneinakin.
-Kuivunut, aarteena säilytetty hyönteinen näyttää varsinkin roskalta, vaikka se olisi asetettu paperille malliksi, ja kyllä itkettää kun se on hävinnyt ja murskaantunut jne.
-Se, että on kaikki voimavaransa käytössä, ei tarkoita välttämättä sitä, että saisi aikaan paljon upeita juttuja. Jotain sellaista vapautta se tarkoittaa.
-Rahapuu ei kestä yhtäkään pakkasyötä ulkona. Nyyh.


I´m sorry, hard to translate. 
I´ve been cleaning too much without any seemingly results and it eats me. So i decided not to clean that much. Too dark here now, oh this season of darkness! Beauty and cruelness together.
And maybe it´s very, very good ( i think it is) to let the things and thoughts gather in places and on the diningtable in piles, so they can rest and chat and grow, oh, and then later fly to their right places, happily.
 I made some observations of "using your full potential". How i think it´s not doing a lot of amazing things, but mostly it´s something about freedom. Something like that. And i noticed that the buttercups stay bright yellow when dryed.

4 comments:

 1. Tuo eka kuva sai haukkomaan henkeä. Huomiot ja sanomat puolestani jaan moniltakin osin, tosin rahapuuta ei meiltä löydy pakastettavaksi.

  Edellisen postauksen ihanat kasviojutut ihastuttivat valtavasti. Ajattelin, että jos koitettaisiin tytön kanssa ensi kesänä tehdä oma kasvio, kun en ole semmoista ikinä tehnyt. Näyttää niin kauniilta.

  ReplyDelete
 2. toisen kuvan salaperäisyys viehättää kovasti. Voin kuvitella siihen vaikka miten monta tilannetta tapahtuvaksi.
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
 3. Mainio käsivarsipuu! Ja ihana leinikkiseppele.

  Ymmärrän siivoukseen turhaantumisen. Sama täällä. Karkasin siivouksia reissuun muutamaksi päiväksi, helpotti.

  ReplyDelete
 4. Oho mikä kuusi :-)

  Olen laiska siivoomaan, mutta olin vastikään mukana suursiivouksessa ja se oli niin mukavaa, että suorastaan nautin. Erona arkisiivoukseen epäilemättä se, että työ toi muutoksen, joka myös pysyy.

  ReplyDelete