Friday, November 22, 2013

"levitoi" / "levitating"


Loppusyksyn hitaus iskee. Olen kuin kohmeinen etana.

Puoliso totesi aamiaispöydässä, kun vieritin niskaansa aamujoogani salat: " Niin, ikävä kyllä mua ei kauheesti kiinnosta noi sun joogajutut, mutta on myönnettävä että on mielenkiintoista ajatella, että noiden häkellyttävien asentojen jälkeen, joihin itsesi väännät, seuraava looginen askel olisi levitointi."
Siitä oli sitten pakko ottaa ällistyttävä kuva.

My husband, at the breakfast table, after i´ve tod him all about my yogapractise that morning: " Well, to be honest, i´m not that interested in those yoga stories, but i have to admit, that it is yet quite interesting to think that after all those weird poses you put yourself in, the next logic step would be levitating."
So, I had to take an amazing picture of that.

12 comments:

 1. Hieno kuva. Täytyy rueta heti harjoittelemaan tuota levitointia. Oon varma, että se lähtee, kun on harjoittanut lennokkaita ajatuksia jo pidemmän aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kyllä, lennokaat ajatukset kantavat, saattavat jopa lennellä!

   Delete
 2. Loistavaa! Ihanaa suorasukaisuutta puolisoltasi, ja tuo levitointijooga vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta. Olisiko mitään kurssia tiedossa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puolisoni osaa kohteliaan suorasukaisuuden esimerkillisesti. Heh, ehkä suunnitelen telepaattisen levitointikurssin kaikille halukkaille. Täytyy vain ajatua samoille taajuuksille :)

   Delete
 3. Mahtavaa! Hymy nousi kasvoille kuvasta ja tarinasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä hyvä, sitä toivoinkin! Ihanaa, jos ilostutti.

   Delete
 4. Minä sain eilisellä tunnilla ensimmäistä kertaa päälaen maahan ja iloitsen hillittömästi, mutta levitointi, kyllä, ehdottomasti, siinä on jo jotain! (kun laskeudut, mahtaako kuulua ääntäkään?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun laskeuden, koko maailma järähtää. Ihan hämmästyin että nuo kuvat onnistuivat ja että jossain kohtaa olin päätynyt noin korkealle. Se ei livenä tosiaankaan vaikuttanut kovin keveältä. (Harmillista nyt rikkoa lumous tässä näin julmasti).

   Delete