Friday, January 8, 2016

   Viime talvena tämä riemu ei onnistunut, mutta oi, nyt meillä on aivan täydellinen luistelujää ojassa! Puronen virtaa hämmästyttävän vuolaana, ja tarvitaan kova, nopea pakkanen, jotta jäästä muodostuu tasainen ja kestävä.
   Olemme kaikki innoissamme. Itse villiinnyin niin, että menin vahingossa luistelemaan villahousuissani, siis unohdin toppahousut tyystin kun vain iloitsin luistelujäästä. Aikuisellekin voi siis vielä käydä näin. Olen hyvilläni.
   Hauskaa, jännittävää, satumaista.

The fast change in the weather brought us the perfect skating ice to our little brook. This is just so wonderfully amazing and fun and exiting. Feels like beeing in a book illustration.

4 comments:

 1. Satumaista tosiaankin! Aivan mahtava luistelurata (tai radat, polut). Ihanaa myös tuo innostuminen niin että housut unohtuu :D

  ReplyDelete
 2. Ihana!! Meillä tuossa isommassa ojassa on niin kova virtaus, että vaikka vesi on jäätynyt siitä ei tule noin tasaista!

  ReplyDelete
 3. Minäkin olen innostunut luistelemaan tänä talvena. Oli tosiaan aivan upea jää muutaman päivän. Niin ihanaa luistella luonnonjäällä! Täällä vaan nyt jo lunta satanut niin paljon, että on kolattava.

  ReplyDelete
 4. Oh, huikea luistelupolku! En ole ikinä ymmärtänyt ajatella, että ojassa voi luistella. Näyttää ihanalta. Luonnolliselta.

  ReplyDelete